Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-Late Night - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Tasker

Den første beskrivelse af en dametaske stammer fra det 14. århundrede, hvor kvinderne spændte små tasker fast uden på korsettet, så de på en praktisk og diskret måde kunne bære deres mønter. Taskerne fungerede også som statussymboler, så jo mere velhavende en kvinde var, desto flere broderier og ædelstene prydede hendes taske. Op gennem det 17. århundrede blev tasken en mere almindelig del af garderoben, og dermed også et udtryk for personlig stil. Med denne udvikling er moden i dag blevet lige meget præget af kvindetasker, som andre modeprodukter, og dette har været med til at skabe vores udvalg af dametasker.

1 til 20 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Dametasken og damemoden hænger meget sammen med kvindernes frigørelse og uafhængighed, idet mænd i gamle dage ofte bar på kvinders vifter eller penge. Med kvindefrigørelsen blev mændene erstattet af den fine og praktiske håndtaske. Siden da har tasker udviklet sig meget, og der findes nu tasker til enhver lejlighed. I dag er dametasken i høj grad med til at signalere til omverdenen, hvem du er. Dette med et stort udvalg, og masser af muligheder for at skabe dit helt eget signal. Med vores udvalg er der netop lagt op til at du kan gøre lige hvad du vil med din stil. Med masser af detaljer lige fra raffinerede tasker til mere rå tasker med nitter.

Kvinder har altid haft et helt særligt forhold til tasker, som mænd bare ikke forstår. I 1805 skrev en mandlig journalist således i en engelsk avis: "Medens mænd går med hænderne i lommerne, bærer kvinderne lommerne i deres hænder."

Tilbage til toppen