Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Bluser / Toppe

Her i kategorien for bluser forkæler vi dig med et solidt og friskt sortiment. Vi har nemlig fingeren på modepulsen, så vi altid er sikre på, at du kun får crème de la crème inden for bluser. Bemærk Margots og Du Mildes specielle og unikke stilarter inden for bluser og Charles' enkle basisbluser, som passer til de kulørte nederdele fra dette brand. Derudover kan vi også byde på feminine og stilede bluser fra King Louie i bedste retrostil, som ganske enkelt er perfekte i forhold til de trends, som vi ser i dag. Rigtig god fornøjelse med at gå på opdagelse i vores sortiment af bluser!

1 til 20 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 99

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Som du kan se foroven, har vi et spændende udvalg til dig, hvad end du måtte stå og mangle. Du kan vælge mellem fine bluser i forskellige stilarter, pasforme og farver. De kan enten bruges som de er eller kombineres med en top, vest, poncho eller en cardigan for at skabe et fint lag-på-lag look, som er meget moderne. Blondeblusen er perfekt, hvis du vil skabe et feminint og trendy lag-på-lag look, da den er meget in lige nu. Den er et musthave til foråret og sommeren og blonder er at finde i alle de store modehuses kollektioner denne sæson. De korte bluser er bedst sammen med et par bukser eller en nederdel, mens de lidt længere bluser er fedest sammen med et par leggins. Er du derimod på udkig efter stærke tryk og grafik, kan vi på det kraftigste anbefale dig at se på sortimentet fra Vanting Collection, som er en modesværvægter inden for print.

En top er en bluse med stropper i stedet for ærmer. Stropperne kan være brede, smalle eller de helt tynde spaghettistropper, som ofte kan reguleres, så toppen tilpasses din krop perfekt. Længden på en top kan variere fra at være helt kort til helt lang. Toppe kan være helt enkle og ensfarvede basic wear, som kan bruges til alt og er gode at have på under andre bluser. F.eks. er det netop nu meget moderne med blonder og andre gennemsigtige materialer, hvortil en top er uundværlig at have. Hvis du vælger en top i en anden farve end den gennemsigtige bluse kan det give en fed kontrast. Toppe findes i mange forskellige farver og materialer og med eller uden mønster, print, blonder, similisten, nitter og andre detaljer.

Her hos Kjolehimlen gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme dit behov. Denne ambition skildres tydeligt i vores store udvalg af bluser og overdele, da vi via det kan dække ethvert behov. Er du f.eks. på udkig efter toppe, som du kan bruge til dekoration i kombination med fx en skjorte, har vi spændende gennemsigtige Chiffons fra King Louie, som kan bruges i mange sammenhænge. Står du og søger en hip og 'in' rockabilly-stilet top, kan vi ligeledes fremhæve King Louie.