Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Bukser / Jeans

Før 1970'erne var det ikke almindeligt, at kvinder gik i bukser. Men med kvindefrigørelsen "fik kvinderne bukserne på "og i den efterfølgende periode overtog bukserne hurtigt pladsen som dominerende beklædning for mange kvinder. Siden da er vi kommet godt med og i dag er det lige så feminint at bære bukser som det er at bære en nederdel eller en kjole. I Danmark slog damejeans også igennem i samme periode, hvor flere og flere kvinder bevægede sig ud på arbejdsmarkedet og væk fra den traditionelle kvindekønsrollefordeling. Jeans blev blandt andet meget populære fordi de var behagelige, praktiske og moderigtige på én og samme tid. I dag er jeans kult og ethvert modehus med respekt for sig selv, har minimum ét par jeans med i deres kollektion. Derfor har vi også bukser i forskellige modeller, designs samt materialer. Herunder kan du se vores fulde sortiment af bukser til kvinder.

1 til 20 af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vi viser dig herover et spændende udvalg af dame bukser, så du får muligheden for at forny din garderobe og dit hverdagslook ved blot at tilføje et par bukser i lækkert design til dit klædeskab. Vi kan f.eks. byde på enormt lækre jeans fra og Cat & Co, som virkelig giver dig en flot figur, samtidig med at de er komfortable, og materialet lækkert og æstetisk. Vi har også mange skønne baggy jeans til dig fra Cat & Co, som ser super fede ud og føles komfortable. Derudover har vi også bukser i spændende grafiske print eller blomsterprint fra bl.a. Bessie Jeans. Udover at disse bukser giver dig mulighed for at skille dig ud pga. de unikke print, giver de dig også en meget lækker figur, da de er tætsiddende på den helt rigtige måde og de helt rigtige steder. Alt dette er faktisk kun toppen af isbjerget, så vi håber, at du vil tage et kig foroven, og se vores spændende udvalg.

Jeans blev udviklet i 1950'ernes USA til cowboys, som havde brug for praktiske og slidstærke benklæder. Det varede ikke længe inden teenagerne fra subkulturerne fattede interesse for disse blå bukser og en ny jeanskultur opstod. Herefter gik det hurtigt og pludselig var jeans en populær artikel i hele verden. Der findes mange forskellige slags jeans i dag: Slimfit (tætsiddende), højtaljede, boyfriend fit (løse, mere maskuline), cargo, boot cut og lav taljede. Tidligere var jeans altid blå, men nu kan de også købes i utallige farver og med eller uden seje detaljer, som lynlåse og nitter. I dag er det især slim jeans der er populære, og mange bruger dem sammen med korte støvler, da bukserne er tætsiddende ved anklen og derfor let kan være i støvlen uden at stikke op. Det kan være svært at se forskel på jeans og jeggins (leggins i jeans look), men den store forskel er materialet. Jeans er mere slidstærke og holdbare end jeggins. En anden fordel ved jeans er, at de kan kombineres med næsten alt. Til hverdag kan et par seje sneakers eller søde ballerinaer være fede og til specielle lejligheder kan stiletter virkelig give jeans et stilet look.

Hvis du står og mangler et par fede jeans til dit klædeskab, er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig i den grad styr på jeans, så vores sortiment af dem er helt i top. Vi ønsker nemlig at hjælpe dig med at finde et par, som er moderigtige, samtidig med at de er komfortable og unikke. Dette ønske indfrier vi foroven, hvor vi har samlet jeans fra velrenommerede producenter, da kun det bedste er godt nok til dig. Vi har eksempelvis jeans fra Bessie Jeans, som udover at være slidstærke og moderigtige, også giver dig en smuk figur. De kan eksempelvis fås i mørke toner, så de har en slankende effekt, samtidig med at de giver en illusion af længere og slankere ben. Herudover har vi også jeans fra Marc Lauge i stretch. De er enormt behagelige at have på, alt imens at de giver dig et super fedt og stilet look. Se alle vores jeans foroven og find et par, som er lige efter din smag!

Tilbage til toppen