Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Jakker / Frakker

I denne kategori kan du se hele vores udvalg af overtøj. Vi har samlet alle damejakker, damefrakker samt regnfrakker her for at gøre det lettere og mere overskueligt for dig, at danne dig et overblik og sammenligne de forskellige styles. Jakkerne findes både i korte og lange modeller og er beregnet til såvel indendørs som udendørs brug. Du kan vælge mellem klassiske, kulørte, uldne, ternede, vamsede, quiltede, nistrede, varme, vandafvisende samt dem af skind. Derudover finder du her også jakker som kan komplementere et hverdags outfit samt et fest outfit. Der er jakker til lidt af hvert og for enhver smag her under, så tag et kig og find den jakke som falder i lige din smag. Husk at vi leverer fragtfrit ved køb for over 600 kr.

1 til 20 af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 af 34

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Der er nu ikke noget som flotte og elegante damefrakker. Damefrakkens historie strækker sig langt tilbage. Ikke så få damefrakker er indgået i populære film, ikke så få har prydet plakater og illustrationer og forenet bæreren med stilig og raffineret forfinethed og elegance, og ikke så få har prydet stumtjeneren i entreen efter spadsereturen i den nyfaldne sne. Gennem tiderne har mangt en kvindelig filmstjerne solet sig i blitzlysene, iklædt sin obligatoriske frakke med chikke detaljer og trendy lommer, og hovedet kækt og knibsk på skrå. Men ikke kun filmstjerner, millionøser og andet godtfolk har for længst fanget budskabet om at også overtøjet skal signalere identitet, trend og stil. Enhver husmoder med respekt for sig selv har i sit skab flere damefrakker, som kan trækkes frem i dagslyset til passende lejligheder. Ikke alene fordi damefrakker rent fysisk skjuler store dele af kroppen og dermed yder en god beskyttelse mod vejr og vind, men også fordi det lissom’ er prikken over i’et med en smart frakke ud over ens pæne tøj, om det så er til premiereaftenen, på catwalken eller når mor skal til banko.

 

En damefrakke-klassiker

Vi har alle været en del af det. Hvem af os husker ikke da den posede dynejakke i nylon kom frem? I begyndelsen var det det amerikanske militærs Army Air Corps, der først indså værdien af det hyperisolerende materiale til deres forfrosne piloter, men det blev med tiden til en hel industri, og efterhånden bar flere og flere rundt på deres dyne overalt hvor de stod og gik. Den dag i dag findes dynejakker og dynefrakker i alle afskygninger til både unge og gamle, og vi har vel nærmest alle sammen ejet en eller flere på et tidspunkt i livet.En anden frakkeklassiker er parkacoaten med den fikse pelskant, det kraftige fór, de solide knapper og de dybe lommer. Den ultimative vinterjakke for det aktive udemenneske, der ikke vil stoppes af et barskt og koldt vejr.
 

Damefrakker i mondæn elegance - identitet eller kunst?

Hvem af os er ikke også på behørig afstand faldet i svime over en skinnende nertzpels i et udstillingsvindue? Enhver borgmesterfrue eller kendt skuespillerinde har formentlig mindst én pels i garderoben. Ellers er man ikke rigtig med på den, vel? Men også helt almindelige mennesker kan flotte sig i damefrakker af fremmed pels, når udgående modeller sættes ned i pris, eller når teknologien er lykkedes med at fremstille perfekte efterligninger, der ligner originalen til forveksling. Disse kunstige damefrakkepelse sælges som ”kunstpelse”, hvilket elegant flytter fokus fra det kunstige til det kunstneriske, og sådanne damefrakker kan man få smidt i nakken til næsten ingen penge. På denne måde kan alle være med, og alle har vel ret til at føle sig en smule mondæne?
 

Fantasi og alsidighed med damefrakker

Mellem dynejakken og nertzpelsen er der naturligvis et bredt spektrum af både smarte, praktiske og sofistikerede damefrakker for enhver smag og pengepung. Stoffet kan være blødt og vamset, skinnende og glat eller dufte af læder, uld eller plastik. Kun fantasien sætter grænsen. Dette gælder også med hensyn til hvilke farver, mønstre og længder der kan findes på, og hvilke signaler man ønsker at udsende. En flot damefrakke kan ose af overskud, selvtillid og gode kår, eller stilfærdigt udgøre rammen om den diskrete, men modebevidste, kvinde. Den kan også være sexet, selvlysende og iøjnefaldende eller ligefrem gennemsigtig.Og så fås den i alle størrelser, lige fra hylsteret til model Benneweis. Det smarte er, at damefrakker kan designes på en sådan måde, at de enten fremhæver eller skjuler kroppens form, alt efter behov og temperament.
 

Et behov

At købe en frakke vil for et flertal af mænd have udgangspunkt i et behov for varmt overtøj. Sådan er det ikke med damefrakker. Behovet for at købe dem hænger ikke nødvendigvis sammen med at man fryser, men kan opfattes som et statement, en udstilling af identitet og status eller simpelthen et behov for at se sig selv i noget nyt og anderledes. Det være sig skræddersyede modeller eller noget helt enkelt og ligetil.
 

Til kvinden der ikke har alt, endnu…

Når krydset skal sættes i modemagasinet, vælger mange kvinder at gaven skal være en blød pakke i form af en flot damefrakke – og det er ikke spor underligt. Det er frakken, der, som det første øjet møder, siger noget om smagen og stilforståelsen hos bæreren, og hvorfor ikke gøre sættet komplet med en elegant damefrakke, der på en smuk måde emballerer hele pakken? Der er noget fashionabelt over damefrakker, som ikke fornægter sig: ”Er den til mig? – Jamen har vi virkelig råd…?”, hvorefter hun smyger frakken om sig og den stråler om kap med hendes blanke hår og fugtige øjne.En damefrakke er et sikkert hit hos konen, kæresten og elskerinden. Den perfekte gave til kvinden der trods alt ikke har alt. Der er frit slag. Giv den en på frakken.

Tilbage til toppen