Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Kjoler

Kjoler er kommet på mode igen - og vi elsker det. Har du det ligesom os, er du kommet til det rigtige sted. Vi har specialiseret os i skønne unikke kjoler, som hver især fortæller deres egen historie via farver, mønstre og finurligheder. Vi sælger flotte designerkjoler fra danske mærker som Margot MWM, Du Milde, Charles, Mania Cph. og Dazzle Me. Foruden vores danske designere har vi også flere hollandske mærker, såsom King Louie og Tante Betsy med de mest fantastiske retro print. Vi må heller ikke glemme mærket Loco Lux og Vanting, som laver skønne kjoler til en billig pris. Kjolerne er alle unikke og fremstilles i små eksklusive kollektioner. Fælles for alle vores kjoler er en fantastisk pasform, lækre materialer og en høj kvalitet. Hovedparten af vores lækre kjoler har små unikke detaljer, som adskiller dem fra andre kjolemærker.

1 til 20 af 462

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 462

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Designerkjoler

Hvis du søger en unik designerkjole, er du landet i den rigtige webshop. Vi har et stort, men håndplukket udvalg, som du kan gennemgå i ro og mag, når du har tid. Vi sælger designerkjoler fra følgende designere: Margot Mikkelsen, Du Milde, Jette Charles, Ilse Jacobsen, King Louie og Mania Copenhagen. Vores store udvalg gør det muligt for alle kvinder, at finde lige netop den kjole, som klæder dem bedst i både farve, design og stil. Vi vil lige fremhæve, hvilke typer kjoler, du kan finde hos Kjolehimlen: Sommerkjoler, retrokjoler, 50'er kjoler, designerkjoler, unikke kjoler, prikkede kjoler, mønstrede kjoler, kjoler med dyreprint, pin-up kjoler, sjove kjoler, festkjoler.
 

Margot - Kjoler

Margot kjoler er fuldstændig unikke kjoler i en virkelig høj kvalitet og som kun produceres i ganske små kollektioner. Den danske designer Margot Weinreich Mikkelsen (MWM) er kvinden bag dette fantastisk populære mærke. Hendes kjoler er altid meget farverige og ofte med retropræg, hvilket begejstrer de fleste kvinder, som ønsker at eje en helt unik kjole. Farver, stoffer og andre materialer er sat sammen på søde, sjove og uventede måder og Margot har altid anbragt små fikse detaljer rundt omkring på kjolerne. Ofte får du først øje på de små finurligheder, når du har kigget på kjolerne i lidt længere tid. Fælles for alle Margots kjoler er dog, at du ikke kan undgå at smile og blive i godt humør, når du betragter hendes kollektioner. Køber du en Margot kjole, kan du ikke undgå at vække positiv opmærksomhed.

 

Du Milde - Kjoler

Søstrene Rikke og Mette Hjordkvist ejer firmaet Du Milde, som er kendt for at producere helt unikke kjoler. Du Milde sætter materialer, farver og stilarter sammen på nye og anderledes måder samtidig med, at hver eneste kjole pyntes med sin egen lille unikke håndhæklede detalje. Kjolerne er ofte lavet af det lækreste bløde viskose blandet med lidt elastan, hvilket får dem til at falde helt fantastisk tungt og flot omkring kroppen. Pasformen er eminent og de fleste af modellerne rummelige, hvilket selvfølgelig også er med til at fremme Du Milde kjolers popularitet. Kollektionerne er ikke ret store, så kjolerne er meget eftertragtede og vækker altid opsigt, når de bæres.

 

Charles - Kjoler

Bag Charles kjoler står den danske designer Jette Charles, som designer kjoler til kvinder, fordi hun bare ikke kan lade være. Hun brænder for at skabe nye unikke mesterværker til hver eneste kollektion og fokuserer meget på både kvalitet og pasform lige fra udvælgelsen af de enkelte stoffer til den sidste finish er lagt på den enkelte kjole. Jette elsker at pynte sine kjoler med små sjove detaljer og fascineres af, hvad små finurligheder som en kulørt lynlås, et markant bånd, en hæklet blomst eller en sjov knap kan tilføre designet. Du går aldrig galt i byen med en Charles kjole, da udvalget er meget bredt og der altid findes en kjole, som passer netop din figur. Charles kjoler kan af og til minde om Margot kjoler og Du Milde kjoler, men prisniveauet er en anelse lavere.

 

Ilse Jacobsen - Kjoler

Ilse Jacobsens kjoler er ganske enkelt fantastiske. De er meget feminine i pasformen og stærkt vanedannende, hvis du først har prøvet dem. Kjolerne har V-udskæring, knude-effekt og bindebånd, hvilket får dem til at sidde perfekt over barmen og omkring maven. Det er ikke nødvendigt, at være superslank for at passe kjolerne, da snittet camouflerer maven lidt. Stoffet føles køligt mod huden om sommeren og falder på en flot måde på grund af tyngden i stoffet. Ilse Jacobsen kjoler er ideelle at have med på ferien, da de hverken krøller, vejer eller fylder i kufferten og de kan nemt styles både op og ned, så de passer til alle lejligheder. Vælg mellem str. S - XL og almindelig kjolelængde eller den helt lange maxikjole, som simpelthen er fantastisk til de høje piger.

 

Vanting - Kjoler

Vantings ærmeløse sommerkjoler produceres i de dejligste farver, mønstre og print. Kjolerne er lette og luftige og pasformen ideel til de fleste kvinder. Stoffet er en blød elastisk viskose kvalitet, som falder flot omkring kroppen. Kjolerne er perfekte, at have med i feriekufferten, da de ikke krøller. De sælges i str. S - XXL og selvom de er faconsyede er de rummelige i størrelsen og klistrer ikke til kroppen. Til lave piger vil Vanting kjolen have en perfekt længde, medens høje piger med fordel kan bruge kjolen som tunika sammen med et par leggins og en cardigan.

 

Lidt historie om kjolen

Helt frem til 1970'erne var det stadig normen, at kvinder gik i kjoler til hverdag, men herefter fik kjolen stærk konkurrence fra bukserne, som kvinders foretrukne beklædning. I dag er kjoler ofte noget vi forbinder med sommer, hvor vejret er varmt og tillader mindre tøj. Kjolen er dog stadig kvinders foretrukne outfit ved specielle lejligheder og store fester. I dag har vi mange muligheder for at bære kjoler, da de kan styles på forskellige måder. En kjole kan få et casual hverdagslook sammen med et par ballerina sko, en stor taske og en cardigan, hvorimod en kjole sat sammen med en blazer og en lille clutch giver et stilet aftenlook til festlige lejligheder. Kjoler kan også sagtens bruges om efteråret og vinteren ved at sætte strømpebukser eller leggins og et par smarte støvler eller kraftige sko til.