Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Dot & Doodle's

Dot & Doodle’s er et dansk tøjfirma, der laver unikke og feminine kjoler i perfekt pasform med et lille tvist af humor. Kjolerne har sjove og flotte print, som med garanti vil bringe smilet frem hos dig og dine nærmeste. De smukke kjoler designes af en professionel dansk designer, som bruger sin faglighed til at skabe flatterende snit og god pasform til de fleste kropstyper. Dot and Doodle's er kendt for dansk design og italiensk kvalitet - en fantastisk kombination - samt for at have fokus på bæredygtighed. Kjolerne designes i Danmark og produceres i ganske få styk i Italien. Nye modeller i begrænset antal kommer løbende til, så hold øje med mærket. Dot and Doodle's er kjoler du kan bruge til hverdag eller fest - der findes en kjole til enhver lejlighed hos Kjolehimlen! Foruden kjoler producerer Dot & Doodle's også skønne åndbare bambus sokker/strømper, som forbedrer blodcirkulationen og har en antibakteriel virkning på fødderne.

1 til 20 af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 af 36

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

En lille historie om navnet Dot & Doodle's. Inspirationen til mærkets navn kom fra Dot og Doodle, som er en hund og en kat. Dot & Doodle er ægte fashionistas, der rejser storbyerne tynde, for at suge inspiration til sig. De to venner er en lille smule selvfede og de har helt tjek på de sidste nye trends! De siger selv følgende om kjolerne: Dot & Doodle’s kjolerne er designet og syet til at: - gå ture med hunden i New York - power shoppe i Paris - cykle rundt i København - mødes til cocktails i London - spise ude sammen med soulmate i Barcelona - feste sammen med vennerne i Amsterdam - gøre en farverig karriere hvor som helst - kæle med katten derhjemme. Kjoler til enhver lejlighed.

Dot & Doodle’s ansvar for miljø og mennesker.

Når Dot & Doodle’s laver kjoler, er de meget bevidste om, at vi kun har vores jordklode til låns af vores fremtidige generationer, og gerne skulle aflevere den til dem i god stand. De er derfor tilhængere af ansvarlighed og bæredygtighed, og beskriver her, hvorledes deres kjoler bliver til fra start til færdigt bæredygtigt tøj.

Viskose er det bæredygtige materiale, som firmaet oftest anvender i deres kjolefremstilling.Viskose er en regeneret fiber, hvilket betyder, at den består af cellulose, som er udvundet af f.eks. træer. Til sammenligning består bomuld også af cellulose, men bomuldsfibrene kan anvendes direkte. Dot & Doodle's har valgt viskosen, da den ikke skal plukkes, og fragtes fra lande langt væk, men har samme bløde åndbare egenskaber som bomulden. Samtidig er viskosen smuk at se på, og den falder ualmindelig flot og blødt i draperinger.

Firmaet har ligeledes valgt, at producere deres kjoler på nærmarkedet i Europa, nærmere bestemt i Italien. Det har de, fordi de ved at deres italienske samarbejdspartnere og kolleger får en ordentlig løn, har ordnede arbejdsforhold, og i det hele taget har en levestandard der ligner vores. Samtidig ved de, at stofferne er printet med farvestoffer uden skadelige giftstoffer, som lever op til EU’s standarder, dog uden at være certificeret. Certificeringen er en kostbar affære, som ikke alle mindre virksomheder har råd til, men som de dog respekterer og hvor alle krav dertil opfyldes Oeko-Tex® certificeret.

Firmaets strikkede styles produceres typisk i Danmark, og er strikket af garn som er Oeko-Tex® standard 100 mærket. Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Kend den på mærket ’Tiltro til tekstiler’. Mærket viser, at varen er testet og godkendt ud fra de krav, den internationale Oeko-Tex®-forening har stillet. Krav, der drejer sig om indholdet af kemiske stoffer, der kan – eller mistænkes for at kunne – skade kroppen. Certifikat nr. 96.0.7625.

Da Dot & Doodle's designerkjoler er produceret tæt på slutbrugeren, og kun skal fragtes fra Italien eller Danmark i stedet for rundt om den halve jordklode, så skåner de også miljøet for en masse brændstof til transport.

En vigtig sidegevinst ved at producere kjoler og tøj generelt i Italien og Danmark er, at kunden får en yderst høj kvalitet, som firmaet er meget stolte af, og de praler gerne af at Dot & Doodle’s kjoler er “Made in Italy” eller "Made in Denmark".

Vi håber, at du ligesom os, synes godt om deres tanker og baggrund for Dot & Doodle’s, og vil nyde deres behagelige giftfri tøj i mange år, og herefter give det videre til den næste bruger med glæde.