Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Du Milde - Kjoler

Ih du milde, hvor er Du Mildes kjoler bare fantastiske. De adskiller sig fra de fleste andre kjolemærker i både pasform, kvalitet og ikke mindst udtryk. Farver og stoffer er sat sammen på utraditionelle måder, som tiltaler farveglade kvinder med trang til at bære unikke kjoler. På hver eneste kjole er der en lille håndlavet detalje, f.eks. en påsyet blomst, et hæklet kirsebær, en broderet rose, en hæklet lomme, et kulørt kantebånd eller lignende. Ofte sidder Mette Hjordkvist og hækler for at skabe skønne detaljer til søstrenes smukke kjoler, men andre gange finder pigerne de små håndarbejdsdetaljer blandt kvinder andre steder i Europa. Kollektionerne er altid fulde af farve, spræl og sjove detaljer og kjolerne hylder de mange kvindetyper og kvindekroppe, og fremhæver elegant vores individuelle former. Du Milde er bare pæredansk design, når det er allerbedst. Her kan du altid finde din nye Du Milde kjole, da vi løbende vil præsentere dig for de sidste nye kollektioner fra firmaet. Du Milde sender stort set en ny kollektion på gaden hver eneste måned året rundt, så der er altid nye smukke unikke designerkjoler fra Du Milde på denne side. Da kjolerne ikke produceres i ret store mængder, er det klogt at slå til, når du har forelsket dig i en særlig model, da de mest populære kjoler ofte bliver udsolgt på 1 - 2 uger. Du kan også risikere, at lige netop din størrelse, er den første som er udsolgt. og disse kjoler forhandles kun i få butikker i Danmark.

1 til 20 af 78

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 af 78

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Du Milde er blandt de bedste på markedet, både når det gælder retro designs og topkvalitet. Vi tør godt garantere at du får unikke designerkjoler i en stil og et design, som du ikke finder andre steder. Deres designs skaber de selv og kjolerne produceres i Europa under velordnede forhold for de ansatte. Du kan derfor være fuldstændig sikker på, at når du bestiller kjolerne fra Du Milde, så får du kun dansk design, når det er bedst. Vi har valgt de kjoler fra deres kollektioner, som vi mener, er de skønneste, og som spreder mest glæde og lys, både i hverdagen og til festlige lejligheder. Det er nemt at blive inspireret, og føle et glad skub, når du starter dagen med at tage en Du Milde kjole ud af skabet. Det er også derfor vi præsenterer vores udvalg af modeller med stolthed og håber, at du bliver super glad og inspireret af at kigge på dem. Du er også altid velkommen til at kigge ind i vores butik i Esbjerg, hvis du vil prøve dem her og nu.
Vi har her på siden også samlet alle vores udsalgsvarer (primært udsalgskjoler) fra Du Milde. Modellerne, som er på udsalg, er varer som udgår af sortimentet, og derfor skal du være hurtig til at købe den vare, du har kig på, da vi oftest kun har reststørrelser af de nedsatte modeller. Vi tilføjer løbende Du Milde varer til vores udsalg, så kig forbi jævnligt, og se om vi ikke skulle have tilføjet din yndlingsbluse, trøje, nederdel eller andet til Du Mildes udsalgskategori. Rigtig god fornøjelse og rigtig god shopping!