Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Man - torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retrokjoler, modetøj & sko fra bla. Margot, Du milde og Tamaris

Ilse Jacobsen - Klip klapper / Flip flops

Ilse Jacobsen er kendt for sine smarte glimmer klip klapper / glitter flip flops af naturgummi. De er så populære, at firmaet hvert eneste forår lancerer dem i et væld af spændende nye farver. Klip klappernes bunde ligner "flet" og er derfor lidt noprede. De giver fødderne dejlig massage eller en form for zoneterapi, mens' du går i dem. Samtidig er de behagelige at have på og sidder godt fast på fødderne, så du ikke skal slæbe dem efter dig. Du kan sagtens holde ud, at gå i et par gummi klip klapper fra Ilse Jacobsen en hel dag på jobbet. Du må endelig ikke forveksle disse klip klapper med de helt almindelige, som kan købes alle steder for næsten ingen penge. Ilse Jacobsens adskiller sig milevidt herfra: Kvaliteten er bedre, designet smartere, glimmer remmene mere iøjnefaldende, bunden komfortabel med indbygget massage og ikke mindst super anvendelige til næsten alt.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Ilse Jacobsens klip klapper er skønne og praktiske på dejlige varme sommerdage i Danmark og uundværlige på ferien uden-lands, da de ikke fylder ret meget i kufferten. Du kan derfor have mange forskellige farver med på ferie og altid have et par sandaler (klip klapper eller flip flops), der passer til din feriegarderobe, hvad enten du skal på stranden eller en tur i byen. Mange kvinder vælger også at bruge Ilse Jacobsens skønne klip klapper til mindre højtidelige fester og sammenkomster om sommeren, da klip klapperne sammen med det rette tøj, får dem til at ligne en hel million. I år har firmaet lanceret klip klapperne / flip flopsene med glitter og glimmer på remmene i 18 lækre og glade farver. Du kan vælge mellem følgende farver: Hot pink, grapefruit, misty rose, sky blue, creme, yellow, orange, raspberry, black, white, blue, orchid, lavender, evergreen, army, silver, gold og prune. Har du tendens til varme fødder, kan du med fordel bruge et par Ilse Jacobsen klip klapper som en smart hjemmesko i hverdagen, da de ikke lukker fødderne inde, som andre hjemmesko. 

 

Badesko, klip klapper, flip-flops eller slippers

På alverdens badestrande er damesandalen også det klart dominerende fodtøj blandt badenymfer i alle aldre, hvis man da overhovedet har noget på. Strandsand kan under sydlige himmelstrøg blive brændende varmt, og andre steder består stranden af grus og småsten. I begge tilfælde kommer en badesandal, et par klip klapper, et par flip-flops eller et par slippers til sin ret som et behageligt fodtøj. Hvis man ude i vandet gerne vil undgå ubehagelige overraskelser som skarpe sten, søpindsvin og krabber, kan badesandaler være et rigtig fornuftigt fodtøj at have på.Turister har gerne et righoldigt udvalg at vælge imellem, når de besøger souvenirbutikker og lokale badedyrsforretninger på feriemålet. Badesandalerne er som regel fremstillet af forskellige plaststoffer, som er praktiske og anvendelige, da de ikke tager skade af at blive våde, og hurtigt kan skylles rene, hvis de skulle blive snavsede. Nogle sandaltyper flyder endda ovenpå, hvis man skulle tabe dem i vandet, hvilket kan gøre det meget lettere at finde dem igen. At købe sandaler til sig selv før strandturen har imidlertid ikke kun ”sand-i-tæer” årsager. Til promenaden i vandkanten kan smarte damesandaler som Ilse Jacobsens gummi klip klapper med glimmer remme udmærket være det, der skal til for at vække opsigt blandt strandløverne. Som i så mange andre sammenhænge gælder det også her, at lidt er bedre end slet ingenting.

 

Tilbage til toppen