Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Margot by MWM

Bag navnet MargotMWM gemmer sig den danske designer Margot Weinreich Mikkelsen fra Djursland. Hun er først og fremmest blevet kendt på grund af sine fuldstændig fantastiske og ofte retro agtige kjoler med spændende detaljer. Kjolerne udstråler livsglæde og vækker altid opsigt med deres sjove mønstre og friske farver. Margots stil henvender sig til den friske kvinde, der elsker farver, flotte detaljer og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Du kan nemlig være fuldstændig sikker på, at du ikke kan gemme dig i mængden, hvis du møder op i en Margot kjole. En Margot pige vil også til enhver tid kunne spotte en anden Margot pige på lang afstand, hvilket ofte ender i nye og sjove venskaber på tværs af landet. Der findes kun ca. 60 Margot forhandlere i hele Danmark, da hun ikke ønsker, at hendes kjoler skal være allemands eje. Mærket sælges også i få lande uden for Danmark. Margot Mikkelsens mand fotograferer de flotte kollektioner og billederne er farverige, udtryksfulde og humoristiske. Som noget nyt er MargotMWM begyndt at printe deres egne stoffer, for kun på den måde kan hun være helt sikker på, at ingen kan kopiere hendes eftertragtede designerkjoler.

1 til 20 af 300

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 300

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Med løbende kollektioner og masser af farver fra de glade 60’ere er du sikret enestående designs, som du ikke finder hos andre end Margot. Med de lækre kjoler er du klar til alle lejligheder, for ikke at nævne hverdagens strabadser, som pludselig bliver meget lettere at tackle, når du er iført en Margot kjole. Med en perfekt pasform og designs, som kan give enhver den helt rigtige følelse, er der her skabt kjoler, som er perfekte til enhver kvinde. Med Margot får du derfor intet mindre end designerkjoler, som er detaljerige og gennemført ned i den mindste detalje. Samtidig er de flotte farver ikke til at tage fejl af, og de er så skønne at du vil glæde dig til at vælge og iføre dig en ny kjole hver eneste dag året rundt. Dette er også grunden til, at vi har været med til at få Margot til Esbjerg midtby. Nemlig fordi vi elsker følelsen, at tage en Margot kjole på og "blive glad i låget" og denne følelse fortjener alle kvinder uden undtagelse.
Her på siden har vi også samlet alle designs og modeller fra Margot, som er på udsalg. Det er primært varer som udgår fra vores sortiment, som vil være at finde her, og derfor skal du slå til hurtigt, når du finder et produkt, som du ikke kan leve uden. Der vil som udgangspunkt kun være få reststørrelser på lager. Løbende tilfører vi flere udsalgsvarer fra Margot til denne kategori, så kig jævnligt forbi, og se om du kan gøre et godt køb. 
Tilbage til toppen