Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Damesko

Vi sælger smarte og lækre damesko, sandaler og støvler til kvinder, som ønsker en god kvalitet til en fornuftig pris. Fodtøjet matcher selvfølgelig alt det smarte modetøj/dametøj samt accessories, som vi også forhandler. Mærkerne er bla. Art Shoes, Candice Cooper, Ilse Jacobsen, Tamaris, Duffy, Lill F og Skindladen. Om foråret og sommeren har vi fokus på sandaler, slippers, klip klapper og damesko, blandt andet ballerina sko. Hvis du går efter en komfortabel damesko, så har vi en hel kategori indeholdende komfort sko - i denne gruppe er hovedparten skindsko. Om vinteren har vi fokus på støvlerne - lange støvler, støvletter og gummistøvler. og ikke mindst på sutsko/hjemmesko

1 til 20 af 145

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 145

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

I vores kategori for damesko kan du finde alt, hvad dine fødder begærer – og vi mener virkelig ALT. Fra toppen af isbjerget kan fx nævnes super cool bikerstøvler, som giver dig et rigtigt smart og råt look til eksempelvis efteråret. Er du på udkig efter damesko til sommeren, har vi eksempelvis flade sandaler, klip klapper, flip flops og sandaler med hæl, så du kan tage dig godt ud i den varme tid. Står du i stedet og mangler fodtøj til de kolde måneder, dækker vi dig også ind på bedste fashion-vis! Vi har nemlig lange støvler, vinterstøvler og støvletter, som ikke bare nøjes med at forkæle dine fødder med en lækker varme. Vores damesko kræser desuden om dit look som helhed, da vi kun fører skønne skomodeller i høj kvalitet og lækkert design. Vi byder dig naturligvis på masser af andre typer af damesko, som du kan danne dig et overblik over i menuen til venstre under 'damesko'.

Loafers er flade komfortable sko uden snøre, som er lette at hoppe i. Hælen er bred og lav og skoene er derfor velegnede til dage, hvor du skal gå meget - f.eks på jobbet. Vi har både de klassiske loafers, som minder meget om ballerinaer og de mere trendy loafers med nitter. Plateaubund på loafers er en forholdsvis ny trend, som mange kvinder finder spændende, da de let kan opnå højde uden at skulle balancere på et par stiletter. De klassiske loafers hitter mest blandt modne kvinder, da de er meget anvendelige på arbejde. De mere trendy loafers hitter specielt blandt yngre kvinder, som herved kan opnå det moderigtige boyfriend-look ved at sætte et par fede bukser og en skøn skjorte til skoene. Vi har loafers i forskellige designs og fra forskellige mærker, så du kan helt sikkert finde et par, der passer til dig og din stil.