Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Klip klapper / Flip Flops

Klip klapper eller flip flops, som de også kaldes, er uundværlige sko om sommeren. De er behagelige at have på, dels fordi de er så lette, dels fordi de er helt åbne, så fødderne og tæerne kan få plads og luft. Klip klapper (flip flops) er også perfekte at have med på ferien, da de hverken fylder eller vejer særlig meget og er nemme at hoppe i. Du kan således have sandaler med til alle dine outfits uden at få pladsproblemer i kufferten. Hos Kjolehimlen kan du finde kvalitets klip klapper og flip flops fra firmaerne Tamaris og Ilse Jacobsen. Tamaris er kendt for fantastisk komfortable klip klapper i skind til faste lave priser, trendy klip klapper med fine pailletter på remmene og skum flip flops til billige penge. Ilse Jacobsen er kendt for de mest fantastiske gummi klip klapper / flip flops med flettet bund og smukke glimmer remme. Klip klapperne kan købes i alle regnbuens farver. Den flettede bund giver massage til fødderne, mens' du går, og glimmer remmene pifter sandalerne op, så de kan bruges til næsten alle outfits.

Der er ikke nogen produkter , som matcher de valg

Tamaris - Klip klapper

Som ethvert andet skofirma med respekt for sig selv, lancerer Tamaris også hver sommer en kollektion indeholdende klip klapper (flip flops). Klip klapper er virkelig blevet en modedille, som alle skofirmaer gerne vil yde deres bidrag til. Tamaris udvikler hvert år nye og spændende klip klapper (flip flops), som overgår de modeller, der var på markedet sidste år. Enkelte modeller lanceres dog flere sæsoner, hvis populariteten og efterspørgslen fortsætter, dog med en lille finurlig ændring.   
 

Ilse Jacobsen - Klip klapper med glimmer på remmene

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med de fine gummi klip klapper eller glitter flip flops fra Ilse Jacobsen, må du ikke forpasse muligheden nu, Vi har alle farverne i webshoppen og sælger dem til kunder i hele landet. Selvom klip klapperne er lavet af gummi, ligner bunden flettet reb og giver en fornemmelse af fodmassage, når du går i dem. Remmene på Ilse Jacobsens klip klapper er betrukket med et lag holdbart glimmer, så sandalen ser ud af meget mere end en almindelig klip klapper.

 

Historien om klip klapper og flip flops

Oprindelig var klip klapper eller flip flops, som de også kaldes simple badesko, som havde fået navn efter den klip klap lyd, de lavede, når man gik i dem. Det var enkle sandaler med meget tynde og ubekvemme såler af gummi eller plastic, enten med en enkelt rem hen over tæerne eller med en smal rem mellem storetåen og resten af tæerne. Tilbage i 60érne, dengang der var sommer om sommeren, fandtes der kun én slags klip klapper. De blev kaldt barfodssandaler og var lavet af gråligt skum og havde blå remme af gummi eller plastic. Vi gik ikke i andet hele sommeren og kunne snildt nå at slide 2-3 par i løbet af en sommer. Prisen var også helt i bund, idet de kun kostede 10 - 20 kr. pr. par. Men det var dengang... Gennem årene har klip klapper eller flip flops forvandlet sig fra at være sko med en bestemt funktion til at blive en regulær modedille. Specielt modellen med den smalle rem mellem tæerne er blevet populær. I dag lancerer ethvert firma med respekt for sig selv, hvert forår og sommer, de mest fantastiske klip klapper / flip flops. Der er ingen begrænsninger i hverken farver, modeller eller mønstre nu til dags. De er uundværlige om sommeren, når vejret er lunt udendørs eller på ferien til varmere himmelstrøg. Men de er heller ikke til at komme udenom resten af året indendørs, da mange mennesker bruger klip klapper som hjemmesko eller sutsko på grund af behageligheden. 

Tilbage til toppen