Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Sneakers

Sneakers var oprindelig sko beregnet til sport. I dag er de blevet casual hverdagssko for både mænd og kvinder - først og fremmest på grund af komforten. De bliver fortsat mere og mere populære og er efterhånden "must have" for enhver mode-bevidst kvinde. Med den stigende popularitet, er udvalget af sneakers også blevet meget bredere. Hvor de tidligere var meget enkle, er der i dag næsten ingen grænser for, hvordan disse sporty sko kan se ud. Som eksempler kan nævnes de meget skrigende farver, mønstre og kulørte snørebånd samt nitter, stjerner og plateaubunde, som er det helt store hit for tiden. Sneakers med kilehæle er også blevet ekstremt populære, dels fordi det sporty og det praktiske forenes med det feminine, dels fordi kvinder med korte ben hurtigt kan komme til at se højere ud.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Tamaris - Sneakers

I Tamaris' kæmpestore kollektion finder du også et stort udvalg af smarte og komfortable sneakers. Du kan vælge mellem de almindelige flade modeller eller de nyere med plateaubund. Modellerne med nitter overalt er fortsat meget populære, men det er også smart at vælge et par helt klassiske ensfarvede sneakers, som passer til alt. Tamaris' sneakers skiller sig på grund af deres fantastiske pasform og komfort ud fra de fleste andre sneakers, som ingen opbygning har i foden og derfor ikke støtter fødderne, når du går. Uanset hvilken type, du vælger, er du sikker på, at  være med på moden, hvis du vælger et par sneakers fra Tamaris.
 

Candice Cooper - Sneakers

Candice Cooper er mest kendt for deres italienske håndlavede skind sneakers i lækkert kalveskind, lammeskind eller gedeskind. Skoene er lavet af skind både udvendig og indvendig, hvilket gør dem ekstremt bløde og behagelige at have på. Skindet indfarves i hånden med plantebaserede farver og uden brug af kemikalier, hvilket er medvirkende til firmaets smukke og specielle farver. Candice Cooper benytter ofte dyremønster i deres designs - såsom slange, alligator, krokodille, leopard og zebra. Foruden en tip top kvalitet, er Candice Cooper sneakers samtidig smarte og casual, så firmaet har svært ved, at følge med efterspørgslen.
 

Duffy - Sneakers

Skomærket Duffy henvender sig til piger på farten, der ønsker at være trendy uden at bruge en formue. Duffy henter inspiration til deres nye kollektioner i hele Europa og derfor er mærket altid med i forreste række, når de nyeste trends og mest kommercielle modetendenser præsenteres hver sæson. Duffy designer sneakers, der passer til din unikke stil, uanset hvem du er. Tilbage til toppen