Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Hjemmesko

Hjemmesko eller sutsko - kært barn har mange navne. Fælles for begge typer er, at de er beregnet til at varme tæerne på kolde vinteraftener, eller når der er fodkoldt. Mange hjemmesider anvender udtrykkene sutsko og hjemmesko i flæng som synonymer. Sutsko er varmt hjemmefodtøj, som er tætsluttende og ofte går højt op over vristen. De dækker som regel foden hele vejen rundt og er ofte lavet af lækkert skind, pels eller uld. Hjemmesko er mere som traditionelle slippers med eller uden hælkappe men med en overliggende rem og lukket tå. Andre ord for hjemmesko er morgensko, hjemmefutter og hjemmesutter.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Hjemmesko til børnHjemmesko, hjemmefuttere eller et helt andet udtryk. Der findes mange ord for den slags fodtøj, vi bruger i hjemmet. Hjemmesko bruges i princippet af folk i alle aldre, dog primært af børn. Der findes et hav af forskellige slags hjemmesko - både håndsyede i skind og nogle med gummitrædeflade. Nogle minder mest af alt om forstørrede sokker med gummi på trædefladen, mens andre er mere som rigtige sko, med en fast sål. Fælles for de mange forskellige slags hjemmesko til børn er, at de har samme formål. Hjemmeskoene bruges nemlig af flere årsager. For det første holder hjemmeskoene børnenes fødder varme, men mange har endvidere en skridsikker sål, der tilgodeser sikkerheden, når børnene leger. En tredje faktor, der kan nævnes i forhold til børnenes hjemmesko, er mode og udtryk. Nogle forældre vælger måske, at tilgodese barnets ønske om hjemmesko med smarte farver eller motiver, mens andre forældre sætter komfort og sikkerhed højere og vælger hjemmesko ud fra mere fornuftprægede overvejelser.
 
 

Hjemmesko til børn
 

Det er vigtigt, at børn ikke fryser og går rundt med kolde fødder, da de så lettere pådrager sig forkølelser og andre sygdomme. Hjemmesko eller sutsko er derfor uundværlige for børn, og det gælder små såvel som store børn. Ofte vælger forældre at købe flere par hjemmesko, så barnet både har et par i hjemmet og et par i vuggestuen, børnehaven eller SFO'en. Det er lettere at have flere par, end at skulle slæbe hjemmeskoene frem og tilbage hver dag med risiko for at glemme dem. Til spædbørn og helt små børn har vi de sødeste kravlesko i skind. Til børnehavebørn og lidt større børn har vi de lækreste sutsko i okseskind, som er fantastisk holdbare. Og ikke nok med det - de er også skridsikre.  Tilbage til toppen