Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-15

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Sutsko i skind

Sutsko i skind kan du købe mange steder - det er bare ikke alle sutsko, der er lige holdbare. Vi har valgt, at sælge en helt speciel dansk produceret og håndlavet sutsko i sort okseskind, som er både varm, komfortabel, holdbar, slidstærk og skridsikker. Men vi har et problem - sutskoene er nærmest umulige at slide op. Det betyder, at vores kunder har deres sutsko i rigtig mange år. Vi lover 3 - 6 års holdbarhed, men kunderne siger, at vi underdriver, da flere af dem har haft deres sutsko i op til 10 år. Vi har lutter tilfredse kunder, som glad og gerne fortæller familie, venner og kolleger om deres fantastiske sutsko. Vi mærker det specielt om efteråret og vinteren, når det bliver fodkoldt. Så forsvinder vores okseskindssutsko som varmt brød. Det er en fantastisk julegave, som kun kan vække glæde hos alle frossenpinde. Hele familien kan få et par sutsko i skind, da vi fører dem i str. 18 - 48 og prisen afhænger af størrelsen.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Kjolehimlens sortiment af sutsko og hjemmesko til både børn og voksne

Vi har hos Kjolehimlen også et lækkert udvalg af hjemmesko i okseskind til såvel børn som voksne. Vores hjemmesko er alle udformet i skind og kan med garanti holde både dine og dit barns fødder varme i den kolde tid. Endvidere er hjemmeskoene til de mindste børn med snørebånd, så de kan bindes fast på foden. Hjemmesko til børnene er nærmest uundværligt, hvad enten det er til brug i vuggestuen, børnehaven eller derhjemme. Komfort og sikkerhed, er vigtige elementer, når vi taler om hjemmesko til vores børn. Det er vigtigt, at hjemmeskoene kan holde børnenes fødder varme, og at de er skridsikre. Vi har hos Kjolehimlen både hjemmesko til de helt små børn, som skal tage deres første skridt og hjemmesko til de lidt større børn, som allerede spurter rundt. Vores hjemmesko til børn findes fra str. 18 til str. 36. 


Kvalitet og komfort før design

Når det handler om vores børn, er det vigtigt, at vælge materialer af en god kvalitet. Vores hjemmesko er meget slidstærke og skridsikre. Når der er fart over feltet, er disse to faktorer meget vigtige. Vores kravlesko til de mindste børn, er forsynet med elastik under forstykket, hvilket gør skoen lettere at få på. Forstykket går op over vristen, da hjemmeskoene er beregnede til at kravle i. Hjemmeskoene til de lidt større børn, er fremstillet af okseskind og indvendigt er de foret med teddybear. Hjemmeskoene er, som sagt, meget slidstærke og er perfekte til leg i vuggestuen, børnehaven eller derhjemme.
 
Hjemmeskoene i vores sortiment, er meget traditionelle af udseende. Der er fokuseret på god kvalitet og komfort, frem for et karakteristisk udtryk. Dette stemmer godt overens med tidens trend. Denne peger nemlig imod, det mere traditionelle udtryk. Især hvad angår fodtøj til vores børn. Hjemmeskoene ligner til forveksling, dem som også blev brugt for mange år tilbage og dette giver en tryghed i forhold til vores børn. Det er vigtigt, at hjemmeskoene tilfredsstiller behovet for varme, komfort og skridsikkerhed.
 
Som sagt, er det vigtigt, at vores børn har solidt og godt fodtøj. Dette glæder naturligvis også hjemmesko. Børnene har hjemmesko på mange timer om dagen, da de både bruges i vuggestuen eller børnehaven og derhjemme. Og i alle disse timer skal hjemmeskoene sikre temperatur, komfort og sikkerhed.
 
Når det kommer til vores børn, er kun det bedste godt nok. Og når man spørger en række forældre om, hvad der er vigtigt for dem i forhold til valg af hjemmesko til deres børn, er svaret da heller ikke til at tage fejl af. Komfort og sikkerhed, er klart de vigtigste faktorer, når der skal købes nye hjemmesko til børnene. Naturligvis har udseendet også en betydning, både for forældre og børn. Børnene har som oftest en præference for de seje hjemmesko med en superhelt på eller de nuttede, lyserøde prinsesse hjemmesko. Hos Kjolehimlen er udvalget, som sagt, forholdsvis traditionelt. Farverne på hjemmeskoene er dæmpede for udformningen af selve hjemmeskoene er enkel.
 
Hjemmeskoene til de mindste, er som sagt, udformet, så de er ideelle at kravle i, grundet forstykket over vristen. De er dog også velegnede til de første skridt, da hele hjemmeskoen er lavet af skind og derfor er skridsikre. Hjemmeskoene til de lidt større børn, er forsynet med en kant, der kan bukkes op eller ned, alt efter behov. Foret i hjemmeskoene, sikrer temperaturen og den bløde, men skridsikre bund, sikrer en god komfort.