Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

UDSALG

I vores udsalgskategori kan du købe dametøj, fodtøj og accessories med store besparelser. Du kan vælge om du vil gennemse hele vores udsalgsmenu herunder, eller om du vil kigge nærmere på de enkelte undermenuer "Udsalg dametøj", "Udsalg damesko", "Udsalg accessories"  Hvis du allerede ved, hvad du leder efter, kan du vælge at anvende vores underopdelte udsalgskategorier i venstre side. Du finder altid et godt tilbud her hos os, og der er altid rigtig mange penge at spare. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg af udsalgsvarer og gør et godt kup. Vi kan ikke garantere, at alle varer forefindes i alle størrelser, så slå til når du finder et par sko, en kjole, en jakke eller andet, som er på udsalg i netop din størrelse!

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Gør et super kup på Tamaris udsalg! Når Tamaris sko, sandaler og støvler er på udsalg gælder det desuden også fodtøj fra underkollektionerne "Trend" og "Active". Den første kollektion er mere sprælsk fodtøj, som er 'in' her og nu, mens den anden kollektion dækker over sportsprægede sko, som er behagelige at gå i. Når Tamaris fodtøj er på udsalg, kan du derfor være heldig, at finde lige netop den sko, de sandaler eller det par støvler, du længe har søgt efter med lys og lygte - og ovenikøbet billigt. Du kan spare rigtig mange penge her på Tamaris udsalg. Hvis du kan passe de sidste størrelser, som er på lager, når slutspurten for Tamaris udsalg går ind, får du ikke bare rabat, men næsten fodtøjet forærende. 

Herover finder du også vores udsalgsvarer fra den danske designer, Ilse Jacobsen. Der vil jævnligt blive tilført nye varer til dette udsalg så husk at holde øje - måske kommer dit yndlingsprodukt fra Ilse Jacobsen på udsalg. Oftest er det varer, som udgår af produktion eller blot fra vores sortiment, som du vil kunne finde her. Der er derfor stadig tale om varer fra Ilse Jacobsen som er i høj kvalitet, har en god komfort og er i et moderigtigt design. Vi kan ikke garantere, at vi har alle størrelser tilgængelige her under vores udsalgs kategori, så vi anbefaler, at du slår til, hvis du falder for et produkt i lige din størrelse, som er nedsat. Det er nemlig ikke sikkert, at det stadig er i shoppen når du vender tilbage. Gå på opdagelse her på siden og find måske lige den Ilse Jacobsen vare, som du søger på udsalg. Kig også forbi shoppen med jævne mellemrum og få muligheden for at få fingrene i lækre varer fra Ilse Jacobsen til lave priser. Rigtig god fornøjelse!

Tilbage til toppen