Ring til os på tlf. 42 72 69 00 - Tirs-torsdag kl. 10-17.30 - Fredag kl. 10-18 - Lørdag kl. 10-14

Designer kjoler, retro kjoler, modetøj & sko fra Margot, Du Milde og Tamaris

Udvalgte varer

Kjolehimlens udvalg 

De nyeste mærker i butikken er King Louie og Mania Copenhagen - 2 mærker, som vi er meget stolte af at kunne præsentere jer for. Fra King Louie og Mania Cph. kommer de mest fantastiske retrokjoler fra den tid, da kvinder altid gik i flotte kjoler til alle lejligheder. Margot by MWM og Du Milde har vi med stor succes forhandlet siden foråret 2014 og udvalget af unikke retrokjoler fra spændende designere bliver bestemt ikke mindre med tiden. Margot Mikkelsen er mest kendt for sine unikke og glade kjoler, som altid vækker positiv opsigt på grund af deres friske farver, glade mønstre og anderledes sammensætninger. Du Milde er kendt for fantastisk lækre kjoler i dejlige viskosestoffer og med spændende håndarbejdsdetaljer. Prismæssigt ligger Margot kjoler og Du Milde kjoler på nogenlunde samme niveau. Charles Design supplerer fint både Margot og Du Milde, da kjolerne fra Jette Charles er store i størrelsen og produceres helt op i str. XXL. Fra Ilse Jacobsen har vi alle bestsellerne: De uundværlige håndlavede gummistøvler i naturgummi, de lækre vindtætte softshelljakker og regnfrakker, de spændende kjoler med den fantastiske pasform samt de komfortable og trendy klip klapper med glimmer på remmene. Candice Cooper er et fantastisk sneakers mærke, som du er nødt til at lære nærmere at kende, hvis du ikke allerede har prøvet deres lækre skind sneakers. Vi har et spændende udvalg af unikke og super komfortable sneakers i 1. klasses kalveskind, som er indfarvet i hånden med plantebaserede pigmenter. Tamaris er et gammelt velrenommeret mærke, som er kendt for virkelig god kvalitet og fantastisk pasform og ikke mindst yderst rimelige priser i forhold til den høje kvalitet. Vi har altid et stort og spændende udvalg af moderigtige damesko, damesandaler og damestøvler fra Tamaris. En af vores mest populære artikler er de dansk producerede og håndlavede sutsko i okseskind fra Skindladen. Vi fører dem i størrelserne 18 - 48, så hele familien kan få varme, komfortable, holdbare, slidstærke og skridsikre sutsko i skind til en virkelig rimelig pris.Synes du vores mærker og produkter lyder spændende, kan du læse mere uddybende beskrivelser nedenfor.

Margot Mikkelsen

Margot Weinreich Mikkelsen er navnet på den danske designer, som står bag mærket Margot. Mærket er mest kendt for fantastiske kjoler - ofte i retrostil og altid i glade mønstre, friske farver og med sjove detaljer, som vækker meget opsigt. Margots stil henvender sig til den friske kvinde, der elsker farver, flotte detaljer og ikke er bange for at skille sig ud fra mængden. Designeren startede med at sy kjolerne til sig selv, fordi hun ikke kunne lade være. På et tidspunkt henvendte en veninde sig til hende og bad Margot om at designe en festkjole til et bryllup. Til festen forelskede 4 andre kvinder sig fuldstændig i Margots stil og de ville også have Margot til at sy unikke kjoler til dem. Herefter gik rygtet fra mund til mund om Margot fra Djursland, der lavede de mest fantastiske kjoler, og i 2005/2006 blev hun opfordret til at sy en lille kollektion som skulle sælges til de første butikker. I begyndelsen syede Margot selv alle kjolerne og stod selv for at sælge kollektionen ind til butikkerne, men hurtigt blev der så stor efterspørgsel, at hun måtte finde andre producenter. Idag produceres kjolerne i Europa, nærmere bestemt i Ungarn og i Polen. Hvert år designer og lancerer Margot Mikkelsen 4 små eksklusive kollektioner og med årene er det blevet til mere end 600 unikke kjoler. Da Margot Mikkelsen ikke ønsker, at hendes kjoler kan købes på ethvert gadehjørne, er der kun ca. 60 forhandlere af Margot i hele Danmark. De er fordelt ligeligt ud over hele landet og der ligger ca. 30 forhandlere i Jylland og ca. 30 forhandlere på Sjælland og Fyn tilsammen. Uden for Danmark sælges Margot MIkkelsens designs i Sverige, Norge, Tjekkiet og på Færøerne og Grønland. Margot Mikkelsens mand fotograferer de flotte kollektioner og billederne er letgenkendelige på deres fantastisk flotte, friske, udtryksfulde, farverige og humoristiske stil.

Du Milde

Mærket Du Milde har eksisteret siden 2008, og ejes af søstrene Rikke og Mette Hjordkvist. Mette er den kreative i foretagendet og står for design og indkøb, medens Rikke er den praktiske, som ”binder alle trådene sammen” i firmaet. Du Milde er ægte dansk design til den kvalitetsbevidste pige og kvinde, som sætter pris på sjove detaljer, lækre materialer og flot pasform. Du Mildes særpræg er unikt design, som opstår ved at sætte materialer, farver og stilarter sammen på nye og vovede måder og tilføre detaljer, som fastholder de gamle håndarbejdstraditioner. Hovedparten af kollektionerne er pyntet med håndlavede ting, fra kvinder rundt i Europa - ofte små hæklede detaljer, fordi søstrene Rikke og Mette prioriterer håndlavede ting fremfor maskinproducerede. Tilsammen giver alle disse komponenter kollektionerne et nyskabende udtryk. Du Milde anvender kun europæiske producenter og leverandører, da firmaet ønsker, at deres kollektioner skal være af højeste kvalitet, og at de ansatte i produktionen, skal være ansat under ordentlige arbejdsforhold og betingelser

Hos Fortuna Fanø har vi valgt at sætte både design og kvalitet i højsædet og sælger derfor kun kjoler, som vi personligt kan stå inde for. Vi kan derfor altid tilbyde vores kunder det nyeste og det bedste. Da vi ønsker at give vores kunder mulighed for blandt andet at udtrykke deres personlige identitet gennem deres tøjstil, har vi sørget for at fylde vores butik med et fantastisk udvalg af smukke designerkjoler. Vi har foreløbig 6 forskellige designermærker, som er Margot Mikkelsen, Du Milde, Charles Design, Ilse Jacobsen, King Louie og Mania Copenhagen. Der kommer hele tiden nye mærker til, da vi holder skarpt øje med tendenserne og designerne på kjolemarkedet. Alle vores kjoler produceres i et begrænset antal (Limited Edition), så du skal ikke overveje et køb for længe, da din størrelse hurtigt kan blive udsolgt. Når du køber en af vores fantastiske designerkjoler får du ikke stangtøj, men derimod en unik kjole, som du ikke møder på ethvert gadehjørne. Vores udvalg spænder over følgende kjoletyper: Designerkjoler, retro kjoler, pin-up kjoler, prikkede kjoler, festkjoler, 50’er kjoler, sjove kjoler, unikke kjoler. Vores store udvalg af kjoler gør det lettere for dig, at finde den perfekte kjole, som netop passer til din kropsform og du kan i ro og mag sidde hjemme foran computeren og vælge mellem de forskellige kjoler. Du kan vælge at købe din kjole direkte i vores onlineshop eller komme ind i vores butik på Fanø, hvor du har mulighed for at prøve alle kjolerne inden du bestemmer dig. Men ”pas på” det kan være farligt, da det ikke er ualmindeligt at vores kunder går herfra med mere end én kjole. Du kan også være heldig at finde lige netop din yndlingskjole på udsalg hos Fortuna og derfor til billige penge.

Candice Cooper

Den anerkendte tyske designer Christoph Siegel er manden bag mærket Candice Cooper. Christoph Siegel arbejdede i mange år som repræsentant for italienske skoproducenter, men valgte i 2006 at bruge sine erfaringer og sine kontakter til at skabe sit eget agentur og lancere sit eget luksus skomærke Candice Cooper. Mærket produceres derfor udelukkende hos de bedste skofabrikanter i Italien og under overholdelse af de europæiske kvalitetsstandarder (ISO). Candice Cooper designer og fremstiller håndlavede designersko i høj luksus og med en særpræget stil. Materialerne er udelukkende skind (1. klasses kalveskind, lammeskind og gedeskind og skoene fremstilles uden brug af kemiske processer og farves i hånden med plantebaserede pigmenter, hvilket giver et væld af smukke og særprægede farver. Filosofien bag mærket er at trends, design og komfort skal smelte sammen uden at der gåes på kompromis med kvaliteten i fremstillingen. Denne sammensmeltning udmønter sig specielt i Candice Coopers lækre skindsneakers, hvor de fantastiske designs, 1. klasses skind, de specielle farver og ikke mindst komforten har gjort Candice Cooper sneakers ekstremt populære. Succesen er blevet international og Candice Cooper sneakers forhandles nu i mindst 1500 butikker verden over. Udvalget af sneakers kan variere meget fra butik til butik, da skoenes farver og såler sammensættes af den enkelte forhandler. Hvert eneste par, der forlader fabrikken i Italien er således specialproduceret efter den enkelte forhandlers ønske og derfor helt unikt. Af samme grund og fordi fabrikken ikke kan følge med efterspørgslen, kan produktionstiden være lang. Der kan således gå op til 6 måneder fra ordren er afgivet til skoene leveres til forretningen eller online shoppen. Det er meget sjældent, at en butik genbestiller en model til en senere sæson, da der hele tiden kommer nye spændende designs og modeller på markedet. Du skal derfor ikke vente for længe med at slå til, hvis du er faldet over dine yndlings sneakers, da de ikke kan skaffes igen, når de er udsolgt. Men pas på – Candice Cooper sneakers er stærkt vanedannende. Både du og dine fødder vil elske dem og helst beholde dem på døgnet rundt. 

Sutsko i okseskind foret med teddybear

Vi sælger hjemmesko til kvinder, sutsko til børn, sutsko til voksne og sutsko til mænd. Vi er meget stolte af vores sutsko, som er fremstillet af kraftigt sort okseskind og både bekvemme, komfortable, solide og holdbare. Indvendig er de foret med lys teddybear, som dels er et slidstærkt foer, dels giver en dejlig varme til fødderne. Sålen er også lavet af okseskind, hvilket gør sutskoene skridsikre. Det er vigtigt, at sutsko er skridsikre, så små børn ikke falder, når de tumler rundt i børnehaven eller hjemme på et glat stuegulv. For voksne og specielt ældre mennesker, er det også af stor betydning, at de ikke glider og falder og brækker arme og ben. Sutskoene findes i størrelse 18 – 48, så hele familien kan få et par. I størrelse 18 – 19 er der bånd, som kan snøres rundt om anklen, så de helt små børn ikke sparker sutskoene af. Du skal regne med at sutskoene bliver større med tiden. Dels vil foret blive trådt fladere, dels vil skindet give sig, så sutskoen vil føles ½ - 1 størrelse større end da du købte den. Du får meget for pengene, når du køber vores sutsko i okseskind, da holdbarheden er minimum 3 – 6 år. Børn vokser som regel ud af deres sutsko inden de er slidt op, men det er ikke noget problem, de kan bare gå i arv til yngre børn i familien, så pengene er givet godt ud. Til trods for, at vores sutsko i okseskind er dansk design, dansk produktion og dansk håndarbejde, kan disse fantastiske sutsko stadig sælges til en uhørt billig pris. Hvis du vil glæde én du holder af, så giv dem et par sutsko i oksekind i julegave eller fødselsdagsgave - det er den betænksomme gave, som får modtageren til at tænke på dig, hver gang, de tager deres sutsko på. Og det gør de hver dag for de er stærkt vanedannende og svære at komme ud af, når de først har fået dem på.

Skridsikre skind sutsko til børn

Vores lækre sutsko i okseskind kan også købes i børnestørrelser. De mindste størrelser vi sælger er str. 18 og 19, som begge har snørebånd rundt om anklen, så de helt små børn ikke kan sparke sutskoene af, når de ligger og spræller. Fra str. 20 og opefter er der ikke snørebånd i sutskoene, da det som regel ikke er et problem for børnene, at holde dem fast på fødderne, når de først er begyndt at gå. Hvis det alligevel er et problem, kan du selv lave huller i sutskoen og trække et lille bånd igennem eller trække en hårelastik i frotté op omkring anklen, så bliver sutskoen siddende. En vigtig ting at nævne er, at sutskoene er skridsikre, så børnene ikke glider på glatte gulve, når de leger vildt eller løber rundt efter hinanden. 

Ilse Jacobsen

De meget mønstrede ærmeløse Nice sommerkjoler fra designeren Ilse Jacobsen, har været meget populære i mange sæsoner. Det skyldes flere ting: Kjolerne har et usædvanlig feminint snit, som klæder næsten alle kropstyper, materialerne er lækre, bløde, glatte og kølige og kvalitetsmæssigt helt i top. den dybe V-udskæring klæder alle størrelser barme - de store indrammes flot og de små syner lidt større på grund af rynkeeffekten, knuden under brystet, som får stoffet til at smyge sig flot uden at klistre til kroppens former og ikke mindst båndene i siderne, som enten kan bindes på ryggen eller trækkes gennem knuden under barmen, så de falder løst ned foran maven og skjuler den lidt. Det er dog ikke alle, der ved, at samme model produceres til forår og efterår med 3/4 lange ærmer. Snittet er det samme, det er kun ærmelængden, der er ændret., og disse kjoler er ideelle i foråret og efteråret, hvor temperaturen er lavere. Da materialerne føles fantastiske mod huden, kan kjolerne også sagtens bruges på en luftig sommerdag eller en vinteraften i byen med cardigan over og tykke strømpebukser til. De er ligeledes ideelle til kvinder, som ikke bryder sig om at have bare overarme. I år har Ilse Jacobsen lanceret en helt ny Nice model med vandfald i halsen, et lille ærme og smart knudeeffekt ved maven. Denne model er allerede lige så populær, som den oprindelige, da den også sidder helt fantastisk. Kjolerne leveres i mange forskellige mønstre og print, hvilket er en fordel for os, der gerne vil camouflere vores småskavanker, idet mønstrede kjoler bedre skjuler "deller" end ensfarvede kjoler. Lige nu er der både abstrakte mønstre, bølgemønstre, store farveprint samt flotte dyreprint i de nye kollektioner.

Tamaris

Tamaris er et gammelt og velrenommeret skomærke, som stammer fra Tyskland. Fodtøjet designes og produceres af firmaet Wortmann, som er et stort og verdens-kendt skofirma med base i Detmold i Tyskland. Tamaris har gennem mange år haft stor succes med salg af kvalitetsfodtøj til kvinder i alle aldre, da skoene er til-passet en meget bred målgruppe. Det betyder, at millioner af kvinder i 70 lande verden over, nyder godt af Tamaris’ kæmpestore og meget alsisidige udvalg af damesko, damesandaler og damestøvler. Mærket er kendt for høj kvalitet, klassiske designs, fantastisk pasform, høj komfort, stor holdbarhed og ikke mindst billige priser i forhold til den supergode kvalitet man får. I 90% af Tamaris’ fodtøj består skoene enten helt af læder, eller også indgår der læder i forarbejdningen, hvilket gør sko fra Tamaris mere behagelige for fødderne at have på end sko, som består af syntetiske materialer hele vejen igennem. Fødderne kan bedre åndre, når fodtøjet er lavet af naturmaterialer som læder og skind. Et andet specielt kendetegn ved sko og støvler fra Tamaris, er indbygget anti-shock effekt i meget af deres fodtøj med hælhøjde. Anti-shock eller stødabsorption reducerer hårde stød op gennem ryggen med 50%. Det har stor betydning for dit velvære, hvis du går meget i løbet af en dag. Uanset hvad du står og mangler af fodtøj, kan du altid finde det hos Tamaris. Du kan vælge mellem klassiske sko, komfortable hverdagssko, sko med kant, som følger sidste nye modetrend, flade sko, højhælede sko, ballerinaer, pumps, sneakers, hjemmesko, sandaler, støvletter, støvler med meget mere. 

Duffy

Duffy er et kendt svensk mærke inden for fodtøj. Mærket hører under firmaet Theorema Skandinavia, som er Sveriges største skoproducerende firma. Foruden Duffy ejer Theorema ogaå flere andre skomærker. Duffy designer og fremstiller fodtøj til skobutikker i hele Norden og inspirationen til deres 2 årlige kollektioner og 2 årlige underkollektioner, henter de fortrinsvis i Europa. Duffy bestræber sig på, at levere de nyeste og mest kommercielle tendenser og skaber således en bred kollektion med mange spændende nyheder hver eneste sæson. Mærket henvender sig mest til yngre kvinder, der ønsker at være med på de nyeste skotrends uden at skulle betale en formue for fodtøj. Da Duffy’s kollektioner er meget brede kan modne kvinder også finde unikke sko, støvler og sandaler, som passer perfekt til netop deres stil – se f.eks. underkollektionen ”Duffy in Leather”. Når vinteren rammer os med kulde og sne, kan du altid finde en passende støvle fra mærket Duffy. De har et stort udvalg af billige sko og støvler i kunstskind eller andre syntetiske materialer. Duffy har også lanceret en dyrere underkollektion, som hedder ”Duffy in Leather”. Denne kollektion består af klassisk fodtøj, som er udført i lækre skindmaterialer og designet i afslappet stil. Gummistøvler i spændende farver og modeller kan du også finde hos Duffy i deres underkollektion ”Duffy Rain”. Denne kollektion gør dig klar til at gå ud i regnfulde dage med smarte, trendy og slidstærke gummistøvler på fødderne. Når sommeren kommer og solen stråler fra en skyfri himmel, kan du i vores onlineshop finde flade sandaler til hverdagsbrug, slippers til stranden eller højhælede sko til en festlig aften.Duffy har alle de sko, du lige står og mangler.

Miel & Chic Antique

Idéen til firmaet Chic Antique fik Bente Kienast efter utallige besøg på små markeder i de sydfranske landsbyer, som hun besøgte hver sommer. Bentes passion for det unikke startede som en drøm, men udviklede sig hen ad vejen til en virksomhed. På markederne fandt hun fortidens smukke ting på markedsborde og i rode-kasser - smukke ting som stadig så ud, som de gjorde engang i fjerne tider. Unikke og særprægede ting, som tiden ikke havde ændret. Bente følte, at fortidens smukke ting fortjente en fremtid og således opstod Chic Antique. Firmaet har i dag et fint sortiment af brugskunst, som holder fast i "Chic Antique" stilen. Stilen er både unik og rustik, blandet med en del fransk romantik. Foruden brugskunst står Bente Kienast også bag tøj- og skomærket Miel, som hun sælger fra firmaet Chic Antique. Bente ledte forgæves i utallige butikker og onlineshops efter tøj, som var netop hendes stil, men fandt det ingen steder. Hun tog derfor den beslutning, at hun ville skabe sin helt egen stil. Tøj- og skomærket Miel er fransk inspireret, tidløst i farverne og med et romantisk præg. Produkterne er unikke både i kvalitet og udformning. Navnet Miel betyder ”honning” på fransk, og det er præcis hvad mærket er: Blødt og lækkert med en smag af sødme. Drømme skal udleves, ellers forbliver de drømme.